NordNews
Avem ce spune

Noi reguli de intrare și ieșire pentru moldoveni în și din Israel

Cetățenii Republicii Moldova care intenționează să intre pe teritoriul statului Israel trebuie să primească permisiunea specială de intrare, în cazul în care poate fi dovedit un scop întemeiat al vizitei, de la Consulatul statului Israel de la Kiev, să completeze cu cel puțin 24 de ore înainte de zbor formularul de intrare în Israel și să prezinte la sosirea pe aeroportul Ben Gurion, confirmarea privind completarea formularului de mai sus, printr-o copie digitală și pe hârtie, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al Ambasadei Republicii Moldova în Israel.

Pentru că Moldova face parte din țările „roșii” la capitolul infectați cu COVID-19, călătorii moldoveni trebuie să completeze la aterizare un formular și să rămână în autoizolare timp de 14 zile. La aeroport, în timpul zborului și în perioada aflării pe teritoriul statului Israel, cetățenii vor purta mască, obligatorie pentru copii de la șase ani, vor menține distanța socială de doi metri și vor respecta igiena personală.
La ieșirea din Israel, cetățenii Republicii Moldova trebuie să completeze cu cel puțin 24 de ore înainte de zbor un formular de aprobare a îmbarcării, și să prezinte la sosirea pe aeroportul Ben Gurion biletul și aprobarea îmbarcării (o copie digitală și pe hârtie).
Accesul în aeroportul Ben Gurion va fi permis doar persoanelor care dețin bilete de zbor și aprobarea îmbarcării. Se va măsura temperatura, iar persoanele care vor manifesta simptome COVID -19 nu vor fi admise în incinta aeroportului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"