NordNews
Avem ce spune

NordNews // La Pelinia paharul a intrat în drepturi. Primarul “(n)-a băut”

Primarul satului Pelinia din raionul Drochia, Titus Sărăteanu, a devenit dintr-odată celebru. Faptul miraculos se datorează nu aderării sale la Partidul Șor după ce fusese membru al Platformei DA, ci faptului că a venit… beat la serviciu.

Sesizați de către o angajată a primăriei, jurnaliștii de la portalul NordNews s-au deplasat la Pelinia, unde au avut o discuție cu edilul Sărăteanu. Filmulețul, realizat cu Titus în calitate de erou principal, a fost difuzat pe rețele și, cum s-a văzut, l-a deranjat mult pe Sărăteanu.

După o habă de vreme, primarul a realizat că jurnaliștii Nord News-ului au spus „minciuni despre  el, i-au maculat imaginea” or, el a fost în acea zi mai treaz decât Isus Hristos pe munte și că n-a luat-o la sănătoasa cu viteza unui record republican la atletism. De unde și edilul de Pelinia cere de la jurnaliștii portalului dezmințiri, scuze publice și despăgubiri de 15 mii de lei. Boooon, dar șoristul Sărăteanu ar trebui să știe că există justiție în R. Moldova (așa cum este ea) și doar această instanță ar putea să-i dea dreptate.

Tovarășul primar sau este naiv începător sau ipocrit. Asta pentru că proba video, relevantă pentru orice instanță de judecată, arată că Titus Sărățeanu era foarte nevricos, agresiv și că, într-adevăr, a luat-o la fugă de s-au speriat orătăniile și animalele domestice din mahala. Altfel spus, ce-i în film, nu ștergi cu bureta. Nu credem că așa procedează un primar care, fiind treaz precum razele de lună bătând în ferestre, refuză să treacă un nevinovat test de alcoolemie.

Tovarășe primar de Pelinia, nu-l faceți de râs pe Șor, veniți treaz la serviciu și rezolvați problemele (multe) cu care se confruntă localitatea și cetățenii ei, probleme pe care le-au dezvăluit jurnaliștilor de la NordNews.

Dacă veți reuși să deveniți erou pozitiv, atunci până și “presa galbenă”( e înjurătura dumneavoastră) vă va lăuda. Și încă, calculați mai bine dacă onoarea dumneavoastră știrbită costă doar 15 mii de lei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata