NordNews
Avem ce spune

NordNews LIVE // Alegerile din Bălți: Cum a decurs turul doi și cine va fi viitorul primar

Vă invităm să urmăriți o ediție specială a emisiunii NordNews Live, dedicată turului doi al alegerilor locale generale din mun. Bălți. Discutăm în această seară despre campania electorală, încălcările depistate de către observatori, prezența la urnele de vot, dar și așteptările bălțenilor de la viitorul primar.

Invitații din această seară sunt: Diana Grosu – președinta „Asociației pentru Drepturile Omului Lex XXI”, Anatol Moraru – profesor universitar, editorialist, Ion Ciobanu – doctor în drept, candidat independent la funcția de consilier municipal. Totodată, Nicolae Panfil – șeful Misiunii Promo-LEX de observare va avea o intervenție online în cadrul emisiunii.

La ora 22:00, în studiul NORDNEWS se vor alătura și unii candidați, dar și reprezentanții celor care aspiră la funcția de primar al municipiului Bălți. Este vorba de Serghei Gramma – consilier municipal, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, Cristina Craevscaia-Derenova – consilieră municipală, Partidul Schimbării, dar și Ana Trincanu – activistică civică. Intervenții online vor avea și cei doi candidați care aspiră la funcția de primar al municipiului Bălți, Maxim Moroșan și Alexandr Petkov.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"