NordNews
Avem ce spune

Noua majoritate parlamentară în R. Moldova este formată de ȘOR+PSRM+transfugi din PDM

Fracțiunea Partidului Democrat din Moldova (PDM) nu va mai face parte din majoritatea parlamentară. Pavel Filip a anunțat acest fapt în ședința de astăzi a Parlamentului. Liderul PDM a invitat alte partide la dialog, scrie Timpul.md.

Liderul Partidului Democrat din Moldova (PDM), Pavel Filip, a anunțat în ședința plenară a Parlamentului că fracțiunea PDM părăsește oficial majoritatea parlamentară. Astăzi, deputații lui ȘOR + PSRM + un grup de transfugi din PDM au votat împotriva chemării lui Chicu în fața Parlamentului, legiferând de facto constituirea unei nou majorități parlamentare.

Pavel Filip a spus că PDM se retrage din majoritatea parlamentară, dar că va sprijini proiectele care sunt în beneficiul cetățenilor.

De asemenea, Pavel Filip a spus că alegerile prezidențiale au trecut, iar situația epidemică este alarmantă. El a propus ca situația epidemică provocată de COVID-19 să fie discutată în Parlament.

Parlamentul nu s-a întrunit în ședințe plenare timp de peste două luni, din 10 septembrie, iar între timp au avut loc alegerile pentru funcția de președinte al Republicii Moldova, la care a învins Maia Sandu.

1 Comentariu
  1. Vasile spune

    Acest parlament antipopular, antiuman, antistatal trebuie de dizolvat cît se poate mai curînd, altfel își vor bate joc de țară și de oameni încă trei ani. Vor primi legi doar în folosul lor, pentru a putea să fure în continuare, să-și apere averile ilicit dobîndite. Noul Parlament va trebui să primească Legea transfugilor. Odată ce ai decis să parașutezi prin Parlament înseamnă să locul tău e ori în pușcărie, ori la păscut oile.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"