NordNews
Avem ce spune

Nouă morţi, între care doi copii și un celebru producător muzical, după ce un avion s-a prăbușit în Republica Dominicană

Nouă persoane şi-au pierdut viaţa în urma unui accident aviatic petrecut în Republica Dominicană. La bordul aeronavei se aflau un producător muzical şi soţia sa, dar și doi copii  de 4 și 13 ani. Nimeni nu a supraviețuit, anunță compania aeriană care deținea avionul, scrie digi24.ro

Aeronava urma să facă legătura între Santo Domingo şi Florida, a anunţat compania aeriană Helidosa într-un comunicat.

„Helidosa informează şi regretă accidentul tragic al unuia dintre avioanele sale pe aeroportul Las Americas (aeroportul din Santo Domingo) în care au decedat toţi pasagerii şi echipajul”, potrivit comunicatului.

Potrivit foii de parcurs publicate de jurnalişti, echipajul era alcătuit din doi piloţi şi o stewardesă, în timp ce la bord se aflau şase pasageri, printre care doi minori de 4 şi 13 ani. Potrivit acestui document, avionul plecase spre Orlando, în timp ce compania susţine că spre Miami.

Potrivit presei, producătorul muzical portorican José Angel Hernandez zis şi „Flow the movie” şi soţia sa se numără printre victime. El a produs printre altele hitul „Te boté”.

Avionul, un Gulfstream, decolase din Santo Domingo şi a încercat o aterizare de urgenţă după ce a întâmpinat probleme,  notează AFP, citată de Agerpres.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"