NordNews
Avem ce spune

Noul ministru al Economiei și Infrastructurii a fost prezentat

Noul ministru al Economiei și Infrastructurii, Vadim Brânzan a fost prezentat colectivului de la Minister. Alături de el a fost Prim-ministra Maia Sandu, care a menționat despre problemele cu care s-a confruntat ministerul, în perioada fostelor guvernări.
Printre lucrurile urâte, invocate de Maia Sandu, se numără promovarea în funcții după criteriul politic, sau admiterea unor lucruri nu tocmai legale, ori de-a dreptul abuzive.
Prim-ministra a menționat că misiunea Ministerului, în frunte cu Vadim Brânzan, este să oprească„scurgerile de bani publici în buzunarul corupților”.
La rândul său, ministrul Brânzan a vorbit despre prioritățile de pe agenda de lucru a Ministerului. Printre acestea sunt lupta contra corupției, dar și demonopolizarea și pregătirea companiilor de Stat pentru atragerea investitorilor.
Printre meritele noului ministru al Economiei și Infrastructurii se numără studiile la Harvard, dar și cei peste douăzeci de ani de activitate în Statele Unite.
Tot astăzi au fostprezentațișialțișefi de ministere:Liliana Nicolaescu-Onofrei la MinisterulEducației, CulturiișiCercetăriișiNatalia Gavrilița la MinisterulFinanțelor.
 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"