NordNews
Avem ce spune

Nu vrea să se despartă de fotoliul de primar? Grigorișin anunță pe lista cărui partid ar putea candida la alegeri

Primarul municipiului Bălți, Nicolai Grigorișin și-a anunțat deja intenția de a candida la alegerile locale din 2023, iar o decizie finală în acest sens ar urma să anunțe public în cadrul unui briefing de presă. Alesul local de la Bălți nu a precizat însă când are de gând să-l organizeze, transmite realitatea.md

Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiuni la TV8. Grigorișin susține că ar putea fi candidatul Partidului Schimbării (PS), condus de Ștefan Gligor.

„Grigorișin va candida la aceste alegeri locale, din motiv că Grigorișin și echipa sa au câștigat mafia din Partidul Șor. M-am născut în acest oraș și nu pot lăsa orașul pe mâna acestor hoți… La alegerile din 2021 am fost suținut, atunci când am fost atacat de Șor și de mass-media, de bălțeanul nostru Ștefan Gligor. În ultimul timp am fost ajutat de el. – Veți candida din partea Partidului Schimbării (PS)? – O să anunț. Voi organiza curând o conferință de presă și voi anunța decizia mea…”, a precizat Grigorișin.

 

Amintim că, Nicolai Grigorișin a câștigat alegerile locale din Bălți din 2021, în turul al doilea din 19 decembrie. Potrivit Comisiei Electorale Centrale, pentru Grigorișin au votat 7 148 de cetățeni, în timp ce pentru contracandidatul său, Nicolae Chirilciuc, doar 1 248 (15,23%) dintre alegători.  La urnele de vot s-au prezentat 10 209 de persoane sau 9,98% din numărul total al alegătorilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"