NordNews
Avem ce spune

Numărul vameșilor și polițiștilor de frontieră va fi dublat la Costești, Criva și Otaci

În perioada sărbătorilor pascale numărul vameșilor și polițiștilor de frontieră  va  fi dublat  la cele mai  mari  puncte de trecere a frontierei din nordul țării, precum:  Costești, Criva și Otaci. Poliția de Frontieră anunță că  va dispune  de o serie de acțiuni suplimentare de lucru pentru a preveni dificultățile circulației transfrontaliere. Cu  atât mai mult, au fost sistate concediile polițiștilor de frontieră. Ei sunt  puși în rezervă pentru a interveni în cele mai active puncte de trecere din țară.

  „Va fi suplinit numărul doar în punctele de trecere  cele mai solicitate din regiunea de nord Costești, Criva și Otaci. Ce-i drept săptămâna trecută la punctele de treceree din Larga și Briceni,  traficul a fost destul de intens. Numărul polițiștilor de frontieră ar putea fi dublat în aceste regiuni” , susține Raisa Novițchi.

Anul trecut, în perioada sărbătorilor de Paști,  218 mii de persoane au traversat frontiera Republicii Moldova. Cea mai aglomerată zi fiind ziua de vineri înainte de Paști.  Anul acesta  se așteaptă un flux majorat de călători.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"