NordNews
Avem ce spune

Nuntă de coșmar! Nici medicii nu știu care e cauza

Mihăiță și Marinela O. din Sărata Verde au trăit cel mai cumplit coșmar, chiar de ziua nunții lor. Asta după ce cunoscutul interpret de muzică populară Igor Cucuc n-a venit să le cânte la nuntă.
„Eu am muncit pentru copiii mei toată viața, am vrut să le fac un cadou, să vină și să cânte, pentru tot neamul nostru, dar el nici nu răspunde la telefon”, ne-a spus Vladimir G., tatăl mirelui.
La rândul său, Igor Cucuc afirmă că a avut motive seriose. După ce a cântat în ajun la concertul organizat de PSRM, interpretul acuză că-i miroase oribil din gură.
„Nu se ia nici cu pastă de dinți, nici cu gume sau alte chestii din astea. Nu mi s-a mai întâmplat până acum așa ceva!”, ne-a comunicat interpretul la telefon.
Soția dumnealui a confirmat cele spuse:
„Pute, domnilor, oribil! I-am zis eu să nu se ducă la concertul acela, dar el… L-am pus într-o odaie aparte, am deschis geamurile, să se aerisească, el stă, sărmanul, cu gura închisă, dar tot pute. Nu știu ce să mai fac!”
 
Specialiștii de la Centru de Sănătate Orală Publică ne-au confirmat că e un caz aparte și că vor reveni cu detalii, după efectuarea cercetărilor.
 
NOTĂ! Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Cmentariile sunt închise

"
"