O alternativă mai bună a fumatului, acum și în Bălți. Află de ce să alegi IQOS

Distribuiti mai departe...
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

8 milioane de fumători din întreaga lume au renunţat la țigări în favoarea lui. În 2018, a fost lansat la Chişinău, iar din 1 octombrie 2019 îl găseşti în oraşul TĂU.

IQOS, căci despre el vorbim, este un sistem revoluționar de încălzire a tutunului, dezvoltat de compania Philip Morris International, pentru a oferi o alternativă mai bună fumătorilor adulţi, care altfel ar continua să fumeze. Te numeri printre ei? A venit timpul să afli mai multe despre IQOS.

Ce este IQOS și cum funcționează?

Dispozitivul IQOS face parte din noua generație de produse fără fum, care încălzește tutunul, în loc să îl ardă.

IQOS este utilizat împreună cu HEETS – rezerve de tutun, care se introduc în dispozitiv. O lamelă din ceramică, cu care este dotat IQOS, încălzește tutunul din HEETS până la temperatura de 350°C, astfel este exclus procesul de ardere. Aceasta în timp ce într-o țigară obișnuită, tutunul arde la o temperatură de peste 600°C, generând fum care conține substanțe nocive.

În cazul IQOS, fumul și scrumul dispar, iar mirosul neplăcut este diminuat. IQOS generează doar un aerosol de nicotină care conține cu 90% mai puține substanțe chimice nocive, comparativ cu fumul de țigară.

3 motive solide să alegi și tu IQOS

Așadar, dispozitivul IQOS îți oferă un gust autentic de tutun și reprezintă o alternativă mai bună țigărilor obișnuite din următoarele motive:

Riscuri reduse pentru sănătatea ta și a celor din jur. Faptul că aerosolul eliminat de IQOS conține cu 90% mai puține substanțe nocive a fost constatat nu doar de cercetătorii PMI, dar și de numeroase instituții internaționale. Mai mult, la finele lunii aprilie, Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA) din Statele Unite i-a permis companiei Philip Morris International să comercializeze dispozitivul de încălzire a tutunului IQOS pe piața americană, concluzionând că vânzarea produsului “corespunde protejării sănătății publice”. IQOS este o alternativă mai bună pentru fumătorii adulți, dar și pentru cei din jurul lor, pentru că folosirea dispozitivului într-un spațiu închis nu are un impact negativ asupra calității aerului dintr-o încăpere, astfel este exclus și fumatul pasiv.

Un ritual de consum al tutunului mai „curat”. Spre deosebire de țigările obișnuite, IQOS nu generează fum și scrum, așa că uită de mirosul care rămâne impregnat în păr, haine, pe piele. Un alt avantaj e că poți utiliza IQOS oriunde. Cu siguranță vei aprecia curățenia din mașină sau din casa ta. Dincolo de o experiență mai curată, nu mai există riscul să-i arzi pe cei din jurul tău, hainele și mobila, pentru că rezervele de tutun nu ard.

Design compact și modern. IQOS are un design modern, ergonomic și compact. Mai mult ca atât dispozitivul se încarcă rapid și procesul de curățare este extrem de simplu. Iar dacă ești în pas cu tendințele din modă, îți poți personaliza dispozitivul cu ajutorul gamei largi de accesorii.

Unde găsești IQOS în Bălți

Începând cu 1 octombrie 2019, dispozitivul IQOS poate fi procurat în magazinele Darwin din Bălți pe adresa:

piața V. Alecsandri, 3 (08.00-18.00, Luni – Duminică)

str. Ştefan cel Mare, 37 (08.00-18.00, Luni – Duminică)

De asemenea, IQOS poate fi găsit în toate magazinele rețelei Darwin din orașele Cahul și Comrat, iar din 15 octombrie și în orașele Ungheni, Orhei, Edineț.

Descoperă mai multe despre IQOS pe www.iqos.com

Utilizarea IQOS nu exclude riscurile pentru sănătate, asociate consumului de tutun. Produsul poate crea dependență și este destinat fumătorilor adulţi.

leave a reply