NordNews
Avem ce spune

O batrana, jefuita în plină noapte în locuinta sa. Doi indivizi, printre care un minor, prinși

O femeie în vârsta de  87 ani, locuitoare a or. Rezina, a fost atacată în propira casă de două persoane necunoscute de gen masculin. Victima a transmis hoților cinci mii de lei, după care persoanele  au plecat într-o direcție necunoscută.
Potrivit poliției, la data de 30 aprilie 2019, polițiștii au fost sesizați de o femeie, care a comunicat că în jurul orei 00.50,  două persoane necunoscute de gen masculin, vorbitori de limba rusă, forțând ușa de la intrare au pătruns în casă.
Veniți la fața locului, polițiștii au stabilit că,  necunoscuții  i-au aplicat femeii o lovitură cu pumnul în regiunea capului și amenințând-o  verbal cu răfuială fizică,   au pretins de la victimă mijloace bănești.
În urma măsurilor întreprinse, în aceiași zi, polițiștii  din Rezina au identificat două persoane, un bărbat de 30 ani, și un minor de 17 ani, consăteni de-ai femeii. Suspecții au reușit pe parcursul zilei să cheltuie banii pe diferite bunuri (țigări, băutură, etc.).
Bărbatul a fost reținut și își recunoaște vina, iar minorul este cercetat în stare de libertate. Preliminar, comiterea infracțiunii a fost planificată din timp.
În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru jaf. Persoana culpabilă de astfel de  infracțiune  se pedepseşte cu închisoare de la 5 la 7 ani cu (sau fără) amendă în mărime de la 42 500 la 67 500 de lei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"