NordNews
Avem ce spune

O cetățeancă a Rusiei reținută la frontiera moldo-ucraineană

O cetățeancă a Rusiei reținută la frontiera moldo-ucraineană

O persoană a fost reținută de către polițiștii de frontieră din Direcția regională Nord după ce a fost observată traversând clandestin frontiera dinspre Ucraina. Femeia este reținută pentru 72 de ore fiind întreprinse toate acțiunile necesare pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.
Grupa operativă de intervenție a Sectorului poliției de frontieră Criva au acționat conform unei informații parvenite de la grănicerii ucraineni, precum că o persoană necunoscută se îndreaptă spre linia de frontieră ocolind punctul de trecere din proximitate.
Astfel, la scurt timp a fost reținută, iar din cercetările preliminare și a actului de identitate pe care îl deținea s-a identificat cetățeanca Rusiei, originară din orașul Breansc, în vârstă de 40 de ani.
Audiată, femeia a comunicat că în lipsa unui loc de muncă a decis să părăsească localitatea natală, iar în absența unui pașaport valabil a pornit prin camp.
În prezent, persoana este reținută la sediul IP Briceni pentru 72 de ore. Aceasta riscă o amendă în mărime de până la 750 unităţi convenţionale sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 150 la 200 de ore, sau închisoare de până la 2 ani. Polițiștii de frontieră întreprind toate măsurile necesare pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"