NordNews
Avem ce spune

VIDEO | O clădire din Odesa cu o vechime de 127 de ani, transformată într-un morman de cotileț

Patrimoniul arhitectural al orașului ucrainean Odesa a devenit mai sărac începând cu dimineața de 9 aprilie. În centrul urbei, o clădire cu o vechime de 127 de ani a fost transformată într-un morman de cotileț, după ce pereții și tavanul s-au prăbușit asemnea unor piese de domino, scrie newsin.md


Momentul prăbușirii a fost surpins de o camera de supravegherea intalată în preajmă.
În imaginele video se poate vedea cum partea lateral a construcției se năruie, iar pe trotuar pot fi zăriți doi trecători care o iau la goană.
Din fericire, tinerii au scăpat cu o simplă sperietură. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție și pompieri.
Potrivit presei locale, clădirea se afla în gestiunea unui agent economic căruia Primăria i-a eliberat  autorizarea  executării lucrărilor de reconstrucție.
Structurile abilitate admit că anume acestea ar fi fost cauza prăbușirii edificiului. Totodată s-a stabilit că printre muncitori nu au fost înregistrate victime.
Printr-o coincidenţă fericită, bărbații au mers în pauză cu doar câteva minute până la incident.
Locatarii blocurilor din preajmă acuză de cele întâmplate autoritățile locale, care în opinia lor ar fi eliberat pachetul de documente fără executarea unui studiu de fezabilitate.
În prezent, cazul se investighează pentru strabilirea  circumstanțele și a cauzei exacte a celor întâmplate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"