NordNews
Avem ce spune

O clarvăzătoare din Ocnița riscă până la trei ani de închisoare

Riscă trei ani de închisoare pentru escrocherie. O femeie din raionul Ocnița este cercetată penal pentru inducere în eroare și estorcare de bani. În cadrul acțiunilor procesual penale, suspecta și-a recunoscut vina. Aceasta nu este la prima abatere fiind judecată pentru infracțiuni analogice.

Polițiștii au fost sesizați de o  victimă care a comunicat că a fost înșelată de mijloace bănești și articole din aur, de o femeie ce s-a dat drept clarvăzătoare și că o poate ajuta pe prietena ei. Femeia a comunicat forțelor de ordine că a fost înșelată de suma de 12 000 lei.  În cadrul acțiunilor de investigații și urmărire penală, polițiștii au stabilit că suspecta,  urmărind scopul dobândirii ilicite a bunurilor prin inducerea în eroare și sub pretextul că o poate feri de farmece ce îi pun viața prietenii victimei în pericol, a estorcat bani.

Conform legislației penale în vigoare, suspecta  riscă amendă în mărime de la 27 500 la 42 500 lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 3 ani.

Poliția continuă acțiunile în vederea stabilirii complicității acesteia și în alte cazuri.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"