NordNews
Avem ce spune

O deputată a Blocului Politic ACUM a venit la serviciu cu propria imprimantă

Deputata fracțiunii parlamentare Partidul Platforma Demnitate și Adevăr, Arina Spătaru a fost surprinsă, în această dimineață, venind la ședința Parlamentului cu prorpia imprimantă. Aleasa poporului spune că a făcut asta deoarece imprimanta pe care o au deputații fracțiunii este insuficientă pentru a corespunde nevoilor deputaților. 
Arina Spătaru a declarat pentru nordnews.md că în contextul vacanței Parlamentului anunțate, joi, 25 iulie, membrii formațiunii politice din care face parte au foarte mult de lucru, iar unica imprinată care stă la dispoziția fractiunii, dar și a președintelui ei este insuficientă:
„În contextul informațiilor despre vacanța Parlamentului, anunțată ieri, avem foarte mult de lucru și următoarele zile vor fi pline de activități și având agenda încărcată unica imprimanta pe care o au deputații fracțiunii este insuficiență că sa corespundă nevoilor deputaților. Mai ales că trebuie să ne pregătim de sesiunea extraordinară, care va avea loc în august.”, a declarat Arina Spătaru.
Amintim că astăzi are loc ședința Parlamentului, la care sunt prezenți 86 de deputați.
 
 

1 Comentariu
  1. Burdeniuc Angela spune

    Schimbarea pornește de fiecare din noi. Dacă este dorință, vei găsi și posibilități, dar nu scuze. Bravo Arina Spătaru!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata