NordNews
Avem ce spune

VIDEO | O deputată socialistă, surprinsă în timp ce citește horoscopul, la prima ședință a Parlamentului

Citește horoscopul chiar în timp ce Maia Sandu ține un discurs de la tribuna Parlamentului. Este cazul Allei Dolință, deputata Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor. Astăzi, la  ședința de constituire a Legislativului, aceasta căuta ce i-au prezis astrele, scrie Cotidianul. 

 

Menționăm că, după horoscop, Alla Dolință este taur. Astrele i-au prezis o săptămână agitată în care va trebui să facă mai multe lucruri odată.

 „Începutul săptămânii va fi agitat. Oricât ai încerca să te concentrezi asupra unui singur lucru, este puțin probabil să reușești. Este mult mai probabil că va trebui să faci o mie de lucruri simultan, din când în când distras de grijile tale pentru a-i ajuta pe ceilalți. Dar nu te plângi și, uneori, chiar te bucuri de ceea ce se întâmplă. Adesea, datorită eforturilor tale, lumea se schimbă puțin în bine, dreptatea este restabilită.

A doua jumătate a săptămânii va fi mult mai liniștită decât prima. Este potrivit pentru activități care nu necesită grabă. Este bine să faci lucruri care necesită precizie, atenție la detalii mici. Vă puteți întoarce la vreun hobby vechi; este posibil ca datorită lui să se facă noi cunoștințe.

Ești foarte atent la ceilalți, gata să asculți pe toată lumea, să ai grijă de cei care se află într-o situație dificilă. Mulți vor dori să se împrietenească cu tine, iar începutul unei relații romantice este posibil” , au prezis astrele.

Amintim că, în toamna anului trecut, Alla Dolință a fost surprinsă cum mănâncă zeamă chiar la ședința Comisiei juridice, fapt pentru care a fost dur criticată de colegi și internauți.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"