NordNews
Avem ce spune

O fată a rămas traumatizată după ce s-a trezit în miezul nopţii cu un bărbat necunoscut care se holba la ea

Fata în vârstă de 15 ani s-a trezit la ora 2:30 noaptea, într-un weekend, şi a văzut un bărbat ce se holba la ea, stând în uşă. Familia spune că fata a rămas nemişcată şi nu a scos niciun sunet, iar bărbatul care purta un hanorac negru a plecat.
După ce a plecat, Wendy a trezit-o pe sora ei cu care împarte dormitorul, apoi amândouă m-au trezit pe mine”, a declarat tatăl lor, Tony Hutchinson, pentru Daily Post.
Hutchinson s-a dus imediat să se uite după intrus. „Fetele şi cu mine am aruncat o privire în grădină, iar fiica mea cea mică l-a văzut ascunzându-se în întuneric. Când fata a ţipat, el a început să alerge spre ea, dar a fugit când m-a văzut”, a spus tatăl lor.
Familia a observat un rucsac pe care bărbatul l-a lăsat în urmă, dar nu l-au atins şi au sunat la poliţie. „Au venit în 30 de minute, s-au uitat împrejur şi au luat declaraţii. Au spus că se vor întoarce alături de câinii poliţiei, dar nu au făcut-o. După ce a plecat poliţia, soţia mea l-a văzut pe bărbat în grădină, în jurul orei 4:30 dimineaţa. Cred că se întorsese după rucsac”, a spus tatăl fetelor.
Poliţia a spus că un bărbat de 22 de ani a fost arestat, suspectându-se că ar avea legături cu acest incident, dar a fost eliberat ca fiind nevinovat.
Tatăl fetelor a spus că plănuieşte să instaleze camere de securitate acasă. „A rămas şocată, verifică mereu să vadă dacă uşile sunt închise şi de atunci doarme doar cu mine. Am dus-o la doctor în această dimineaţă pentru că suferă de anxietate”, a declarat bărbatul.
sursa: mediafax.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"