NordNews
Avem ce spune

O femei din Ungheni, surprinsă de polițiștii de frontieră cum aruncă la gunoi un buletin fals

O moldoveancă a fost reținută după ce a aruncat un buletin falsificat în urna de gunoi, fiind încrezută că nu va fi observată și va reuși să evite răspunderea penală. Incidentul a fost înregistrat astăzi, în punctul de trecere al frontierei Leușeni.

Cetățeanca, în vârstă de 55 de ani, era printre pasagerii microbuzului de rută Spania-Moldova. La controlul de frontieră, femeia a manifestat un comportament agitat și neclaritate în discuții. Astfel, polițiștii de frontieră au luat decizia de a efectua un control suplimentar.

Deși asupra persoanei și bagajului care îl deținea nu au fost depistate careva nereguli, unul dintre inspectori a observat când cetățeanca a aruncat un pachet la coșul de gunoi. În rezultatul ridicării pachetului respectiv, s-a depistat o carte de identitate românească cu semne vădite de falsificare.

La audieri, doamna a declarat că și-a perfectat acest document în Spania, prin intermediul unei conaționale, pentru a se putea angaja în câmpul muncii. Cea din urmă a ajutat-o să se angajeze și ulterior, să-i fie percepută plata pentru perfectarea actului din salariu.

Polițiștii de frontieră din Direcția regională Vest continuă cercetările pentru elucidarea tuturor circumstanțelor și stabilirea celorlalte persoane implicate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"