NordNews
Avem ce spune

O femeie a murit, după ce a fost lovită în plin de o locomotivă

O femeie în vârstă de 58 de ani a decedat după ce a fost lovită de o locomotivă. Accidentul a avut loc în dimineața zilei marți, 24 noiembrie, pe segmentul de cale ferată de pe șoseaua Muncești din Capitală, potrivit cotidianul.md.

Dispeceratul Direcției de Poliţie a municipiului Chişinău a fost sesizat la ora 07:15 min.

Angajații Secției documentare accidente rutiere și ofițerul de urmărire penală din cadrul Direcției de Poliție care s-au deplasat la fața locului pentru documentare, au stabilit că locomotiva era condusă de mașinist în vârstă de 60 de ani. Acesta nu a reușit să evite impactul cu femeia care traversa calea ferată.

Medicii sosiți la fața locului au întreprins toate măsurile pentru ai acorda ajutorul medical necesar, dar aceasta a decedat.

Pe caz a fost dispusă inițierea unui proces penal, în cadrul căruia forțele de ordine urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.

Amintim că un alt accident feroviar a avut loc în seara de luni, 23 noiembrie, în satul Merenii Noi din raionul Anenii Noi. Acolo, o femeie a fost rănită grav după ce mașina în care se deplasa a fost spulberată de o locomotivă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata