NordNews
Avem ce spune

O femeie beată și cei patru copii ai săi, spulberați cu tot cu căruță de un automobil, la Anenii Noi

O femeie, dar și cei patru copii ai săi, au ajuns la spital, după ce căruța cu care se deplasau a fost spulberată de pe traseu de un automobil. Accidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 20:40, în apropiere de localitatea Troița Nouă, din raionul Anenii Noi, scrie deschide.md.

O femeie, dar și cei patru copii ai săi, au ajuns la spital, după ce căruța cu care se deplasau a fost spulberată de pe traseu de un automobil. Accidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 20:40, în apropiere de localitatea Troița Nouă, din raionul Anenii Noi.

Potrivit datelor preliminare, femeia împreună cu cei patru copii ai săi, de 10 ani, 8 ani, 5 ani și respectiv un anișor, se deplasau cu o căruă când în ei s-a izbit un automobil de marca Volkswagen Sharan, la volanul căruia se afla un tânăr de 30 de ani, originar din stânga Nistrului.

Șoferul le-a declarat polițiștilor că ar fi fost orbit de farurile unui alt automobil care venea din sens opus și nu ar fi observat căruța.

În urma impactului, mama și copii săi a ufost transportați la spital cu mai multe traumatisme. Din fericire, stare lor de sănătate este stabilă și sunt în afara oricărui pericol.

Totodată, oamenii legii l-au testat alcooscopic pe șoferul Volgswagenului, dar și pe femeia care conduce căruța. Rezultatele au arătat că șoferul nu consumase alcool, iar femeia avea o concetrație de 0,47 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"