NordNews
Avem ce spune

O femeie de 59 de ani din raionul Florești a murit după ce a fost lovită de o mașină

O femeie de 59 de ani din satul Ion Vodă, raionul Florești, a murit după ce a fost lovită de un automobil, la volanul căruia se afla un bărbat de 44 de ani. Accidentul a avut loc în această dimineață, pe strada Mihai Viteazul, din orașul Florești.
Solicitată telefonic, Ina Moscaliuc, ofițer de presă al Inspectoratului de Poliție Florești, a declarat pentru nordnews.md că: „Accidentul s-a produs în această dimineață, în jurul orei 5.00. Femeia a fost lovită de un automobil de model Opel Zamfira, în timp ce mătura drumul. Femeia purta vestă reflectorizantă. La volanul automobilului se afla un bărbat în vârstă de 44 ani, originar din satul Gura Camenca, Florești.”
În urma accidentului, conducătorul auto a fugit de la locul cu pricina. S-a stabilit că acesta era în stare de ebrietate. Femeia a fost transportată de urgență la Spitalul Raional Florești, dar la scurt timp a murit. Bărbatul care se face vinovat de tamponare, a fost găsit la domiciliu în stare de ebrietate.
Acesta a fost reținut pentru 72 de ore. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata