NordNews
Avem ce spune

O femeie din Bălți, arestată pentru că ar fi pregătit omorul la comandă al amantei fostului soț

Ar fi comandat omorul fostului soț contra sumei de cinci mii de euro, însă planurile i-au fost date peste cap de oamenii legii. Este vorba despre o femeie de afaceri din Bălți, care, în cele din urmă, a fost plasată în arest, transmite zugo.md.

 

Potrivit oamenilor legii, femeia de 57 de ani a întreprins acțiuni concrete întru obținerea din baze de date, accesate ilegal privind adresele de serviciu, de domiciliu și ale unor rude apropiate victimei.

 

Ulterior, aceasta a identificat un executor care urma să comită omorul în municipiul Chișinău, fapt pentru care i-a promis remunerarea cu cinci mii de euro.

 

Bărbatul a colaborat, din start, cu ofițerii de investigații, care au documentat faptele infracționale.

 

În scopul acumulării probelor, omorul victimei a fost înscenat, iar în baza imaginilor fotografice prezentate de către bărbat clientei învinuite, aceasta i-a oferit banii promiși.

 

Prin urmare, procurorii au reținut în flagrant învinuita, iar apoi demersul privind aplicarea arestului preventiv pentru 30 de zile a fost admis de judecători.

Potrivit legii, pregătirea omorului unei persoane, săvârșite cu premeditare, la comandă se pedepsește cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detenție pe viață. Detenția pe viață fiind neaplicabilă în cazul femeilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"