NordNews
Avem ce spune

O femeie din Fălești și-ar fi pus capăt zilelor după ce a fost bătută de soț. Fiica a încercat să-și salveze mama

Caz tragic în satul Egorovca din raionul Fălești. O femeie de 35 de ani și-ar fi pus capăt zilelor în timp ce soțul dormea. Totul s-a întâmplat ieri, 15 mai. Tot ieri, victima a sunat la poliție spunând că a fost bătută de soț. 

„În urma documentării cazului, de către angajații implicați în serviciu în BRO a fost emis un ordin de restricție de urgență, pe un termen de 5 zile, un exemplar al ordinului fiind înmânat agresorului. În jurul orelor 14.30, bărbatul de 35 de ani a încălcat prevederile ordinului de restricție de urgență și s-a întors la domiciliu. Acesta a cerut permisiunea de la soție să rămână acasă, deoarece nu are unde pleca. Ea i-a permis să rămână acasă, după care acesta s-a culcat și a adormit”.

Femeia și-ar fi pus capăt zilelor la ora 20:20. Bărbatul dormea și a fost trezit de către fiică, care i-a comunicat că mama s-a încuiat în camera vecină și nu îi deschide.

Fiica a deteriorat sticla și, forțând ușă, a intrat în cameră, unde și-a găsit mama în stare inconștientă. Bărbatul ar fi încercat să o resursciteze, dar, văzând că nu reușește, a mers la vecin și a făcut apel 112.

Pe caz a fost pornită o cauză penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Cadavrul femeii a fost transmis medicului legist pentru examinare și stabilirea cauzei decesului.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore pentru stabilirea tuturor circumstanțelor cazului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"