NordNews
Avem ce spune

O femeie, omorâtă și lăsată să zacă pe marginea drumului din cauza unei datorii

O femeie a fost ucisă cu bestialitate, după ce ar fi fost snopită în bătaie de către o altă femeie, la care a mers în ospeție împreună cu soțul. Cadavrul a fost găsit noaptea trecută, pe o stradă din localitatea Trebujeni, raionul Orhei.

Victima împreună cu soțul său și un alt cuplu, au mers în după-amiaza zilei de ieri, în ospeție la doi concubini din aceeași localitate. Cei patru oaspeți, împreună cu gazdele și copiii acestora, au comsumat alcool. Spre seară, soțul victimei, după ce s-a îmbătat, a plecat spre casă, iar femeia s-a reținut în ospeție.

Ulterior, între ea și gazdă s-a iscat un conflict, din cauza unei sume de bani împrumutată anterior. Gazda și-ar fi apucat oaspetele de păr și i-a aplicat mai multe lovituri în regiunea capului, după ce victima s-a prăbușit la podea femeiea a continuat să o bată cu pumnii și picioarele.

După ce și-a revenit, femeia a fost luată în brațe de către fiul gazdei și un amic de-al său, care au participat la beție, și au vrut să o ducă acasă, însă din motive încă necunoscute ar fi lăsat-o să zacă în stradă.

Dânsa a fost găsită fără suflare în stradă de către un trecător care a alertat poliția.

Oamenii legii au pornit o cauză penală pentru a stabili toate circumstanțele în care a fost comisă crima, iar cadavrul urmează a fi supus unei expertize de labortator pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"