NordNews
Avem ce spune

O femeie și-a ucis cea mai bună prietenă ca să-i fure bebelușul

O femeie din Texas, acuzată că și-a ucis o prietenă apropiată în 2019 care tocmai născuse și i-a furat copilul, a pledat vinovată pentru crimă și a fost condamnată la 55 de ani de închisoare. Magen Fieramusca în vârstă de 37 de ani a recunoscut că a omorât-o pe Heidi Broussard, de 33 de ani, a anunțat procurorul din Travis, Jose Garza, citat de NBC News, scrie Digi24.ro. Fieramusca a renunțat la dreptul de a face apel.

Ancheta în acest caz a început la Austin, după dispariția unei fetițe de 3 săptămâni. Fieramusca a devenit suspectă. Poliția spune că fetița a fost găsită ulterior în viață într-o casă din zona Houston, iar cadavrul lui Broussard a fost descoperit în portbagajul mașinii lui Fieramusca.

Potrivit unui comunicat de la acea vreme, Fieramusca a răpit-o pe Broussard pe 12 decembrie 2019 și a ucis-o prin strangulare. Copilul – Margot Carey – a fost înapoiat ulterior tatălui. Fieramusca și Broussard erau prietene foarte bune de aproximativ 10 ani, cunoscundu-se la biserică. Când Broussard a rămas gravidă, Fieramusca a simulat și ea sarcina, susținând că urma să nască în aceeași perioadă. De fapt, ea a plănuit de la început să îi fure copilul prietenei ei. După ce Broussard a născut, Fieramusca a anunțat și ea că a adus pe lume o fetiță, însă nu a trimis nicio fotografie cu ea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"