NordNews
Avem ce spune

O moașă de la Spitalul Raional, Ialoveni, răpusă de COVID-19

Se înregistrează un nou deces printre cadrele medicale din R. Moldova. Este vorba de Elena Suvac care a activat în calitate de moașă în IMSP SR, Ialoveni. Lucrătoarea medicală a pierdut lupta cu virusul la vârsta de 53 de ani, scrie zdg.md

Decesul lucrătoarei medicale a fost anunțat de către Spitalul Raional Ialoveni, instituție în care a activat timp de 20 de ani.

Cu profund regret, vă aducem vestea trecerii în neființă a Elenei Suvac, moașa care a muncit cu dăruire de sine în IMSP SR, Ialoveni. A fost o persoană cu suflet mare, o colegă minunată, energică, plină de viață. A pierdut lupta cu virusul nemilos la vârsta de 53 de ani.

În aceste clipe grele, Administrația IMSP SR Ialoveni exprimă sincere condoleanțe familiei, rudelor și tuturor celor care au cunoscut-o”.

Alte 713 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate, vineri, 25 septembrie, în R. Moldova. Din numărul total de cazuri, 6 cazuri sunt de import , Belgia-1, Germania-1, România-1, Federația Rusă-1, Spania-1, Turcia-1. Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 49 666 cazuri, transmite Ministerul Sănătății.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"