NordNews
Avem ce spune

O moldoveancă a fost reținută în Italia după ce și-a ucis copilul de 4 anișori

O moldoveancă în vârstă de 29 de ani, stabilită în Italia a ajuns pe mâna polițiștilor din Peninsulă, ca urmare a unui ordin de reținere emis de Parchetul din Modena la 25 ianuarie, transmite deschide.md.
Moldoveanca trebuie să ispășească o pedeapsă finală de 5 ani închisoare pentru infracțiunea de omor din imprudență, după ce ar fi cauzat decesul fiului său,scrie presa din Italia.
Potrivit oamenilor legii italieni, femeia originară din R. Moldova ar fi cauzat moartea copilului în vârstă de 4 ani în urma unei bătăi pe care i-a administrat-o.
Fapta datează din 14 ianuarie 2017. Copilul a ajuns în stop cardiac la spitalul din Modena, dar a murit în ciuda încercărilor medicilor de a-i salva viața.

Carabinierii Unității de Investigații au reconstituit incidentul după o percheziție amănunțită a apartamentului în care femeia locuia împreună cu copilul decedat și  sora acestuia, în vârstă de de 9 ani.
Moldoveanca nu avea un loc de muncă și trăia în concubinaj cu un albanez în vârstă de 38 de ani, aflat în arest la domiciliu pentru proxenitism.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"