NordNews
Avem ce spune

O moldoveancă ar fi fost ucisă de soțul său în Italia. Femeia a fost de profesie badantă

 

Lilia Patranjel, o moldoveancă în vârstă de 40 de ani ar fi fost ucisă de soțul ei de origine română în interiorul unei case din regiunea Veneto Victima. Potrivit surselor italiene, cei doi locuiau în Spinea din 2017, iar în casă mai era și un băiat de 4 ani.

Incidentul a avut loc la primul etaj al unui bloc de 8 apartamente, nu departe de granița cu Chirignago. Totul s-ar fi îmtâmplat în jurul orei 5 dimineața. Puțin mai târziu, presupusul responsabil a fost arestat de către carabinieri, care l-au interogat, înainte de a fi transferat la închisoare.

Bărbatul și-a înjunghiat soția, dar cercetările sunt încă în desfășurare. Episodul, în orice caz, ar părea configurat ca un feminicid. Se pare că soțul ei fusese violent în trecut, iar vecinii raportează certuri repetate în familie. Ambii au o căsnicie în spate, cu alți copii născuți din relații anterioare.

O cunostinta spune: „Ea mergea la munca prin case. Ea a spus că soțul ei a tratat-o ​​urât, a bătut-o și a insultat-o. Este o rușine”.

Situația familială, conform informațiilor apărute, era compromisă de ceva vreme. Lilia și-ar fi arătat în trecut intenția de a pleca de acasă, dar el ar fi amenințat-o.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"