NordNews
Avem ce spune

O noua generație Samsung, lansată astăzi

Astăzi vor fi anunțate două modele noi de telefoane Samsung: Galaxy S10 şi Galaxy Fold. Compania  a pornit deja înscrierile pentru pre-comandă în anumite regiuni, oferind chiar şi reduceri generoase.
Samsung Vietnam a publicat trei clipuri video, pe post de „teaser”, pentru lansarea de săptămână trecută.Primul clip prezintă senzorul de amprentă integrat în display şi ecranul fără notch,cel de-al doilea sugerează că pe partea din faţă vom găsi o cameră video care va putea filma în rezoluţie 4K iar al treilea pune în evidenţă încărcarea wireless.
Și site-ul Samsung din Statele Unite a pornit înscrierile pentru rezervarea noilor telefoane. Americanii interesaţi vor transmite numele, prenumele, adresa de e-mail şi codul postal al regiunii unde domiciliază. Totodată, ei pot alege dacă îşi doresc telefonul liber de reţea sau printr-unul dintre cei 5 operatori. Livrarea este estimată pentru data de 8 martie, în limita stocului disponibil.
Cei care plasează pre-comenzi pot beneficia de o reducere de preţ de până la 550 de dolari printr-un program trade-in.
În programul de trade-in, Samsung acceptă doar modele din gama Galaxy, sau de la cei mai importanţi 4 concurenţi de pe piaţa din Statele Unite: Apple, LG, Google şi Motorola. Este curios însă modul în care sunt oferite reducerile. 550 de dolari reducere din preţul lui Galaxy S10 sunt oferiţi pentru modelele Galaxy Note8, S9 şi Note9, toate iPhone-urile din ultimii 2 ani (iPhone 8, 8 Plus, X, XS, XS Max, XR), LG V40, Pixel 3 şi Pixel 3 XL. Alte modele mai vechi valorează 300 de dolari, în timp ce toate dispozitivele Motorola sunt evaluate la 150 de dolari (Moto Z, Z2 şi Z3).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"