NordNews
Avem ce spune

O partidă de box electoral: ACUM vs PDM

Candidatul Blocului Electoral „Acum” pe circumscripția nr. 17 – Nisporeni, Ion Terguță și Sergiu Litvinenco, jurist, membru al Biroului Permanent Național al Partidului Acțiune și Solidaritate, au organizat o conferință de presă cu titlul: „ACUM cere scoaterea lui Vlad Plahotniuc din cursa electorală!”.
În cadrul conferinței de presă au fost prezentate probe video și foto care demonstrează că înregistrarea lui Vlad Plahotniuc în cursă s-a făcut atât cu încălcarea  Codului Electoral, cât și a Regulamentului privind modul de elaborare, prezentare și verificare a listelor de subscripție.
Mai multe detalii vedeți pe site-ul acum.md.
Amintim că Partidul Democrat din Moldova a depus pe 17 ianuarie curent o contestație la Comisia Electorală Centrală  prin care sesiza CEC-ul că Andrei Năstase, candidat la alegerile parlamentare  din partea  ACUM  ar fi încălcat legislația, postând un video pe rețelele de socializare, în care îndemna alegătorii să iasă la vot.
În această sesizare, reprezentanții PDM menționează: „Prin intermediul acestei postări A. Năstase vine cu mai multe declarații electorale, dar în special adresează pe final un îndemn de a ieși la vot: „Vă îndemn să ieșiți masiv la vot pe 24 februarie 2019””.
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"