NordNews
Avem ce spune

O polițistă din Briceni, decorată pentru reținerea unor tâlhari

Ofițerul superior de investigații de la Inspectoratul de Poliție Briceni, Ina Ciubatîi, care a contribuit săptămâna trecută la reținerea a doi tineri căutați de poliție, a fost decorată de către ministra Afacerilor Interne. Anunțul a fost făcut de către Ana Revenco pe pagina sa de facebook. 

„Am avut ocazia să-i mulțumesc colegei noastre – ofițerul superior de investigații a Biroului crime grave Ina Ciubatîi, care a contribuit la identificarea și reținerea suspecților în săvârșirea infracțiunii din 22 septembrie 2021, unde trei persoane necunoscute, au acționat intenționat și au pătruns prin acces liber în locuința unui cetățean, având scopul sustragerii bunurilor prin atac tâlhăresc, iar prin aplicarea violenței fizice i-au pus viața și sănătatea acestuia în pericol. I-am conferit cu mândrie și pe merite distincția „Crucea Pentru Merit clasa II”, care sper să-i fie o motivație în plus în îndeplinirea serviciului”,  scrie în postarea făcută de ministra Afacerilor Interne.

Ana Revenco a mai menționat că angajații Inspectoratului de Poliție Briceni au o misiune dublă, pentru că după amplasarea geografică a Inspectoratului, ei trebuie să facă față tuturor provocărilor ce țin nu doar de asigurarea siguranței și ordinii publice, dar și de securitatea și combaterea infracționalității în regiunea transfrontalieră.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata