NordNews
Avem ce spune

O remorcă dată în căutare pe INTERPOL, reținută în PTF Leușeni

Un conațional a luat cu împrumut o remorcă pentru a-și transporta din lucrurile personale în țară, însă la frontieră a fost descoperit că circulă cu vehiculul dat în căutare pe INTERPOL. Polițiștii de frontieră au dispus reținerea remorcii până la definitivarea cercetărilor și elucidarea  tuturor circumstanțelor.
În dimineața zilei de astăzi, 15 mai 2018, în punctul de trecere Leușeni s-a apropiat la linia de control, pentru formalitățile de trecere a frontierei la intrarea în Republica Moldova, un autoturism ce tracta o remorcă de model Coch, înmatriculată în Germania. Mijlocul de transport era condus de un chișinăuian de 35 de ani. În timpul verificării documentelor înmânate de șofer, polițiștii de frontieră au fost alertați de consemnul apărut în baza de date. Conform informațiilor O.I.P.C. INTERPOL remorca era dată în căutare internațională de autoritățile germane.
În declarații, cetățeanul moldovean nu a putut explica cele depistate din considerentul că remorca nu-i aparține, fiind împrumutată de la un prieten pentru o activitate personală.
Remorca a fost indisponibilizată pe teritoriul punctului de trecere Leușeni.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"