NordNews
Avem ce spune

O tânără de 18 ani a decedat în urma unui accident produs la Ștefan-Vodă

Coliziune fatală la Ștefan-Vodă. O tânără de 18 ani a decedat, iar prietenul său este internat în stare gravă după ce motocicleta cu care se deplasau au intrat în coliziune cu un tractor, condus de un șofer în stare de ebrietate, scrie cotidianul.md

Totul s-a întâmplat în seara de joi, 17 septembrie 2020, pe strada principală din satul Copceac din Ștefan-Vodă. Poliția a fost alertată despre accident la ora 21:15.

Ajunși la fața locului polițiștii, au stabilit că o motocicletă de marca „Viper” s-a lovit frontal cu un tractor care se deplasa neregulamentar, pe contrasens, cu luminile deconectate. Mai mult, șoferul tractorului, de 64 de ani, era în stare de ebrietate.

Potrivit Poliției, șoferul motocicletei de 25 de ani și pasagera sa de 18 ani se deplasau fără echipament de protecție.

În urma impactului, motociclistul și pasagera sau au fost transportați la Spitalul Raional Ștefan-Vodă cu diverse traumatisme. Din cauza traumelor primite, tânăra, după câteva ore, a decedat.

Șoferul tractorului a fost testat la consumul de alcool, ceea ce a arătat că acesta se afla în stare de ebrietate, având o concentrație de alcool de 0,55 mg/l în aerul expirat.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală conform art.264 al.4, iar tractoristul a fost reținut pentru 72 ore.

Informația a fost confirmată pentru Cotidianul de către Silvia Vetcu, ofițeră de presă a Inspectoratului General de Poliție.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"