NordNews
Avem ce spune

O tânără de 23 de ani condamnată pentru trafic de ființe umane, încerca să părăsească ilegal țara

O moldoveancă de 23 de ani din Ștefan Vodă, condamnată la închisoare pentru trafic de ființe umane, a fost reținută luni, 7 septembrie, de către Polițiștii de frontieră de la punctul de trecere Aeroportul Internațional Chișinău în timp ce încerca să părăsească teritoriul Republicii Moldova, scrie cotidianul.md.

Tânăra de 23 de ani a fost condamnată, în luna mai anul curent, la 7 ani și șase luni de închisoare cu executare pentru comiterea infracțiunii de trafic de ființe umane în scopul exploatării sexuale.

Conform informațiilor deținute, tânăra este originară din satul Palanca, raionul Ștefan-Vodă. Pe parcursul lunilor aprilie-mai anul 2018, aceasta împreună cu un cetățean al Turciei și alte persoane, au recrutat prin intermediul rețelelor de socializare, mai multe tinere pentru a presta servicii sexuale într-un club de noapte din Turcia.

Aceasta a fost anunțată în căutare națională, interstatală și internațională încă din luna februarie a anului 2020, iar luni, polițiștii de frontieră de la Aeroportul Chișinău au reținut-o în timp ce intenționa să părăsească teritoriul Republicii Moldova.

Moldoveanca a fost plasată în Izolatorul Direcției de Poliție a municipiului Chișină

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata