NordNews
Avem ce spune

O tânără de 29 de ani, asfixiată într-o pădure din Colonița

O tânără de 29 de ani a fost găsită fără suflare în fâșia forestieră din localitatea Colonița, municipiul Chișinău. Oamenii legii anunță despre reținerea unui tânăr, care este suspectat că ar fi bătut victima și ar fi asfixiat-o, transmite IPN.
Potrivit Direcției de poliție a capitalei, oamenii legii au fost alertați pe 26 mai despre dispariția femeii. În urma cercetărilor, cadavrul tinerei a fost găsit în fâșia forestieră, având pe el urme de moarte violentă.
Suspectul are 28 de ani și a fost anterior judecat. Acesta este originar din comuna Tohatin din municipiul Chișinău. Potrivit oamenilor legii, pe 25 martie victima și agresorul ar fi consumat împreună alcool.
Bărbatul, care a fost arestat pe un termen de 30 de zile, este cercetat penal pentru omor intenționat. Dacă va fi găsit vinovat, riscă o pedeapsă cu închisoare de la 15 până la 20 de ani sau detenție pe viață.
Acum zece zile, pe malul iazului din Grătiești, municipiul Chișinău, într-o geantă a fost depistat cadavrul unei tinere de 20 de ani. Suspectat de omor este un bărbat de 32 de ani, care a fost reținut. Atât bănuitul, cât și victima sunt din orașul Cricova.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"