NordNews
Avem ce spune

„Oameni serioși sunt implicați în asta. Cheile de la ușă le voi lăsa în cabinet!”. Primarul de Chișinău, Ion Ceban, a declarat că este urmărit

Primarul Chișinăului, Ion Ceban, a anunțat că este supravegheat de către structuri speciale, iar ulterior casa și biroul său urmează a fi percheziționate. Primarul a vorbit astăzi despre acest lucru la ședința săptămânală a primăriei.

„Am fost avertizat că fiecare pas al meu este urmărit. Oameni serioși sunt implicați în asta. Structurile speciale fac tot ce pot, pentru a mă denigra. Mă adresez vouă, nu încercați să aflați unde sunt intrările la primărie și la biroul meu. Cheile de la birou se află la intrare la paznic, ia cheile de la ușa casei le voi lăsa tot în birou ”, a spus Cheban.

De asemenea Primarul a adăugat că nu are nimic de ascuns și nu îi este frică de șantaj, percheziții sau chiar posibile detenții.

„Probabil voi fi arestat  pentru câteva zile, luni sau chiar mai mult. Vă invit. Welcome. Ar trebui să știți că voi rămâne indiferent față de acțiunile dvs, chiar dacă Partidul de guvernământ se pregătește deja pentru acest lucru”, a mai adăugat Ceban, spunând că una dintre companiile românești se va angaja în denigrarea imaginii sale.

Între timp, Partidul Acțiune și Solidaritate a refuzat să comenteze declarațiile Primarului de astăzi.

Săptămâna trecută, Primarul capitalei a adus deja acuzații împotriva Guvernului central. Ulterior a declarat că foștii angajați a Serviciului de Informații și Securitate, l-au avertizat cu privire la posibila aruncare a pilulelor în sistemul de canalizare, care ar putea provoca un miros urât la Chișinău. Ca răspuns la cuvintele primarului, SIS a cerut funcționarilor publici să dea crezare doar informațiilor verificate și să nu fie focusați pe surse anonime.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"