NordNews
Avem ce spune

Oazu Nantoi: De când Igor Dodon se află la cârma statului, Republica Moldova a fost izolată internațional

„De când Igor Dodon se află  la cârma statului, Republica Moldova a fost izolată internațional”. Declarația a fost făcută de deputatul din Partea Partidului Acțiune și Solidaritate, Oazu Nantoi care a reprezentat-o pe Maia Sandu în cadrul unei dezbateri electorale.

Dodon nu a fost în nicio vizită oficială, cu excepția unor întâlniri colective unde a fost invitat funcția, dar nu el… La, Kiev și București nu a fost nicio dată, nu a fost acceptat. Așa președinte de țară noi avem. De când Igor Dodon se află  la cârma statului, Republica Moldova a fost izolată internațional”, a menționat Oazu Nantoi.

În replică, Grigore Novac, reprezentantul lui Igor Dodon în cadrul dezbaterilor a menționat că actualul președinte a avut mai multe întrevederi oficiale cu omologii săi.

Dacă avea să fiți mai atent, pe diferite platforme politice la nivel internațional a avut mai multe întâlniri cu omologii săi din alte state… Cu președintele Zelenski a avut convorbiri telefonice iar cu Iohannis s-a întâlnit la Munchen”, a adăugat Grigore Novac.

Turul doi al alegerilor prezidențiale va avea loc pe 15 noiembrie.

 

1 Comentariu
  1. Stefanul spune

    Oazu Nantoi, agent antimoldovenesc spune că a fost invitată funcția, nu omul, dar de izolat a fost omul, nu funcția. Ce înseamnă să fii romîn. Violează logica.
    Moldova e o țărișoară, prinsă între două state agresoare. Cu statul român agresor nu pot avea loc nici un fel de discuții pînă nu încetează politica anti-moldovenească de anexare a Moldovei și pînă nu recunoaște etnia moldovenească din România. Cu Ucraina e mai simplu, pentru că măcar ei apără etnia moldovenească. Multe relații nu poți avea cu așa țărișoară izolată geografic, dar Erdogan l-a vizitat pe Dodon, Viktor Orban l-a vizitat, în Italia a fost, la Bruxelles a fost, în SUA a fost. În ultimul an e pandemie și vizitele s-au rărit. Motiv ca să fie fals acuzat cel mai activ președinte al Moldovei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"