NordNews
Avem ce spune

Oazu Nantoi despre reținerea celor patru moldoveni de către forțele separatiste : Igor Dodon este simbolul acestei badjocuri

Actualul Președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon și-ar face PR cu prețul securității cetățenilor. Declarația a fost făcută de deputatul din partidul Acțiune și Solidaritate, Oazu Nantoi în cadrul unei emisiuni televizate.

Eu consider că reținerea ilegală a acestor patru cetățeni este o crimă de rutină comisă de regimul din stânga Nistrului. Ori, ceea ce se referă la campania electorală, acest boom, chipurile Igor Dodon l-a telefonat pe Krasnoselskii și reținuții ca prin minune au fost eliberați. …Este o situație absolut rușinoasă când cel care se declară președinte de țară îl telefonează pe cel din stânga Nistrului ca să ușureze soarta cetățenilor moldoveni. Cei din stânga Nistrului de mult timp nu ne respectă și nici nu se tem de noi  și spre regret, Igor Dodon este simbolul acestei badjocuri”, a precizat Oazu Nantoi.

Amintim că acum câteva zile, patru moldoveni au fost răpiți de separatiștii din Transnistria. La scurt timp doi dintre reținuți au fost eliberați.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata