NordNews
Avem ce spune

Omorul tânărului din Strășeni: Nepotul generalului Nicolae Alexei, reținut la București. A fost căutat două săptămâni

După ce a fost fugar timp de două săptămâni, nepotul generalului Nicolae Alexei a fost reținut peste hotare. Anunțul a fost făcut de Inspectoratul General de Poliție. IGP scrie că autoritățile din România au informat despre reținerea principalului suspect în comiterea crimei de la Strășeni, în jurul orei 01:30, în București.

Amintim că poliția R.Moldova a informat, Miercuri, 10 August, despre faptul că într-o pădure din raionul Strășeni a fost depistat cadavrul împușcat al unui tânăr în vârstă de 29 de ani, pe care mama sa l-a anunțat dispărut în după-amiaza zilei de Marți, 9 August. Surse apropiate ale anchetei susțin că acesta ar fi fost împușcat din propria armă, de către feciorul unui fost polițist și nepot al generalului Nicolai Alexei, după ce ar fi participat împreună la o petrecere.

Cadavrul victimei a fost găsit în pădurea din proximitatea localității Zubrești, din raionul Strășeni, fiind îngropat în pământ până la gât și cu trei gloanțe în piept.

Victima s-a dovedit a fi fiul unui lider agricol din raionul Rezina, iar mașina sa de model BMW X6, dar și pistolul acestuia, fără încărcător, au fost depistate de oamenii legii în proximitatea casei din pădure unde s-a dat petrecerea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"