NordNews
Avem ce spune

Oraganizația Teritorială PAS Bălți și-a ales conducerea. Președinte a fost ales consilierul municipal Boris Marcoci 

Membrii organizației teritoriale ai Partidului Acțiune și Solidaridate (PAS)  de la Bălți  și-au ales astăzi, 22 februarie președintele. Este vorba de consilierul municipal din partea PAS, Boris Marcoci, pentru care au votat 69 de persoane din 70.  De asemnea au fost aleși și doi vicepreședinți de partid.  La eveniment au fost prezenți deputații PAS Igor Grosu și Doina Gherman dar și ex-ministra finanțelor Natalia Gavriliță.


Președintele OT PAS Bălți, Boris Marcoci, a declarat, în urma scrutinului secret, că va fortivica prezența formațiunii politicei în capitala de nord.

În primul rând vă mulțumesc pentru încredere pe care mi-ați acordat-o. Voi face tot posibilul ca Partidul Acțiune și Solidaritate să fie cât mai prezent la Bălți. De asemenea, voi face tot posibilul ca să crerască numărul membrilor de partid”, a declarat  Boris Marcoci de la tribună.

 
În cadrul aceluiași scrutin au fost aleși și doi vicepreședinți de partid. Este vorba de Iurie Beșliu și Liliana Grosu.
 

Doar împreună vom reuși și contribui la dezvoltarea OT PAS Bălți și la promovarea idealurilor și la schimbările pe care le face PAS”,  a menționat  Liliana Grosu.

 

Cred că… și sunt convins că toți împreună într-un pas vom putea face schimbarea la noi în țară”, precizat  Beșliu.

 
Deputații Doina Gherman și Igor Grosu  veniți de la Chișinău, au declarat că OT PAS Bălți are nevoie echipă puternică și consolidată, pentru a face față provocărilor politice.
 

Anul acesta va fi sub steau alegerilor prezidențiale foarte mult o să conteze cât de bine o să fim organizați noi”, a remarcat  Igor Grosu, secretarul General PAS.

 

Să deschidem ușile larg, să primim cât mai mulți oameni. Este firesc, să adere cât mai mulți membri noi, pentru că noi, astfel, putem dezvolta partidul. În consecință, vom deveni un partid puternic și vom crește în sondaje”, a precizat Doina Gherman.

 
Fostul președinte Orfganizației Teritoriale  PAS Bălți a fost Simion Guțu.
Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) este o formațiune politică de centru-dreapta din Republica Moldova fondată și condusă de fostul ministru al educației, Maia Sandu. Partidul este format pe baza platformei politice „În /pas/ cu Maia Sandu” inițiate la sfârșitul anului 2015.
 

Acest material nu reflectă politica editorială a redacției portalului de știri nordnews.md.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata