NordNews
Avem ce spune

Organizarea curselor charter pentru moldovenii ce doresc să revină în țară

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene informează despre organizarea curselor charter excepționale în vederea repatrierii cetățenilor moldoveni aflați în dificultate peste hotarele țării.

În acest scop, misiunile diplomatice și consulare vor actualiza informațiile despre persoanele aflate în dificultate, acordând prioritate copiilor, studenților, persoanelor aflate la tratament medical, și altor categorii de concetățeni defavorizați. Începând cu 28 martie 2020, cei interesați se vor putea înregistra online pe paginile internet și facebook ale misiunilor diplomatice și consulare.
Biletele pentru călătoria cu rutele charter excepționale vor fi procurate direct de la operatorii de zbor, după aprobarea rutei de către Comisia pentru Situații Excepționale. Informații actualizate privind cursele charter autorizate pot fi găsite pe site-ul oficial al Autorității Aeronautice Civile a Republicii Moldova la adresa: caa.md/rom/news/ și pe pagina de facebook a AAC.
La sosirea în Chișinău, pasagerii acestor rute vor trece obligatoriu procedura de evaluare medicală și vor fi plasați pentru 14 zile în autoizolare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"