NordNews
Avem ce spune

Parcare cu ghinion la Soroca. Șoferița va cere despăgubiri primăriei

Parcare cu ghinion pentru o tânără din Soroca. O creangă uscată a căzut peste automobilul parcat în preajma parcului „Grigore Vieru” din centrul municipiului și a deteriorat parbrizul și capota mașinii, scrie Observatorul.md.

Conducătoarea auto, Ecaterina R. a chemat poliția la fața locului și a menționat că va solicita despăgubiri materiale de la primăria Soroca, responsabilă de defrișarea copacilor uscați și a crengilor care prezintă pericol. Tânăra a mai spus că va încerca să soluționeze incidentul pe cale amiabilă, în caz că nu îi reușește, va acționa autoritățile locale în judectă.
Solicitat prin telefon, responabilul de spațiile verzi din Soroca, Alexei Patrașcu, a refuzat să ne spună când au fost curățați copacii din centrul munipiului și cum se întamplă că așa o creangă mare nu a fost tăiată până acum. Șeful secției amenajare și înverzire de la primărie a spus că are zi liberă azi și ne-a îndemnat să-l sunăm mâine.

Nu e prima mașină deteriorată în spațiul public

Nu este primul caz când automobilele cetățenilor au de suferit în spațiile publice din municipiu. Cel puțin un caz a mai avut loc în perioada când orașul Soroca era condus de Elena Bodnarenco. Atunci primăria a soluționat cazul pe cale amiabilă.
„Proprietarul unui automobil a solicitat despăgubiri primăriei Soroca pentru o roată deteriorată pe un drum public din municipiu, după careva lucrări de construcție a apeductului. Noi am decis atunci să achităm prejudiciul acelui cetățean, pentru că oricum era să pierdem judecata, deoarece era vina primăriei. Cu atât mai mult că pentru aceasta nu este nevoie de decizia consiliului municipal”, ne-a spus ex-priamarul municipiului, Elena Bodnareco.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"