NordNews
Avem ce spune

Partidul Alianța Liberalilor și Democraților pentru Europa a fost înregistrat la ASP

Partidul Alianța Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE)a fost înregistrat astăzi la Agenția Servicii Publice. Formațiunea politică este condusă de Arina Spătaru, parlamentară în Legislatura a X-a.

„ALDE își asumă rolul de catalizator în consolidarea unei forțe politice pro-europene autentice, care să readucă Republica Moldova în albia legalității, prosperității și democrației. Așa cum am anunțat anterior, ALDE va participa plenar la alegerile locale din toamna anului 2023, iar în acest proces vom promova oameni și echipe competente, care vor demonstra capacitate pentru realizarea schimbărilor așteptate de toți cetățenii”, a menționat președinta ALDE, Arina Spătaru.
Amintim că ALDE a apărut pe scena politică din Republica Moldova pe 5 august 2023, în urma congresului al III-lea al Partidului Acțiunea Democratică, care a operat modificările corespunzătoare la statutul și programul politic, inclusiv a fost schimbată denumirea formațiunii în Alianța Liberalilor și Democraților pentru Europa. ALDE este un partid de centru-dreapta din Republica Moldova, cu vocație europeană și doctrină liberal conservatoare modernă.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"