NordNews
Avem ce spune

Partidul condus de Ion Chicu, înregistrat la Agenția Servicii Publice

Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM), condus de fostul premier Ion Chicu, a fost înregistrat la Agenția Servicii Publice (ASP). Anunțul despre înregistrarea partidului a fost făcut de liderul formațiunii pe pagina sa de facebook.

Fostul premier a mai anunțat că peste 1600 de cetățeni au aderat la PDCM și au fost create cinci organizații teritoriale.

„Obiectivul nostru principal – Dezvoltarea Republicii Moldova și îmbunătățirea vieții oamenilor prin consolidarea societății în jurul unor idei și scopuri comune.
Consolidarea societății și mobilizarea poporului pentru schimbarea spre bine a lucrurilor în țară pot fi realizate doar prin readucerea pe prim-planul vieții social-politice a intelectualității și profesioniștilor integri. Aceasta este precondiția de bază și unica soluție pentru revenirea țării pe tărâmul normalității, or la momentul actual elita națiunii (profesorii, medicii, oamenii de cultură, savanții și cercetătorii, tinerii talentați și sportivii de performanță, oamenii de afaceri inovatori și cei mai buni profesioniști din administrația publică) este înlăturată de către clasa politicieni de la cele mai importante procese decizionale, ce vizează prezentul și viitorul națiunii noastre”, a scris Ion Chicu.
Amintim că, pe 23 decembrie 2020, Ion Chicu a demisionat din funcția de prim-ministru.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata