NordNews
Avem ce spune

Partidul Legii și Dreptății s-a lansat în campania electorală: „Vom porni motoarele economiei naționale”

Partidul Legii și Dreptății s-a lansat în campania electorală. Membrii formațiunii spun că pentru ei justiția este o prioritate, la fel ca dezvoltarea economică a țării și lupta împotriva corupției. Reprezentanții PLD declară că Moldova are nevoie de un model socio-economic digitalizat, pentru ca deciziile să se ia rapid și să fie evitată birocrația., scrie agora.md

„Vom porni motoarele economiei naționale, vom construi un model economic care va genera o economie dezvoltată, puternică, o dezvoltare durabilă”, a declarat președintele formațiunii, Nicolae Alexei.

Partidul Legii și Dreptății promite să lupte împotriva corupției.

„Vom avea în vedere și anihilarea, combaterea, stârpirea acestei corupții, pentru că noi, la moment, suntem una dintre cele mai corupte țări din Europa și clar lucru suntem una din cele mai sărace”, a mai spus Nicolae Alexei.

„Cei corupți nu au ce căuta în fotolii parlamentare și guvernamentale și acesta va fi motto-ul nostru. Nu trebuie să acceadă oameni care nu au integritate”, a declarat Mariana Durleșteanu.

Precizăm că, până acum, 17 concurenți electorali deja au fost înregistrați de Comisia Electorală Centrală. Este vorba despre: Partidul Acasă Construim Europa, Partidul Acțiunii Comune „Congresul Civic”, Blocul Electoral „Renato Usatîi”, Partidul Politic „Șor”, Partidul Acțiune și Solidaritate, Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, Mișcarea Profesioniștilor „Speranţa – Надежда”, Partidul Democrat, Partidul „Platforma Demnitate și Adevăr”, Partidul Unității Naționale, Partidul Politic „Democrația Acasă”, Partidul Legii şi Dreptăţii, Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei, Partidul Politic „NOI”, Alianța pentru Unirea Românilor și Partidului Politic „Puterea Oamenilor”.

De asemenea, alte două dosare se află în proces de examinare la CEC și anume, cele depuse de Partidul „Patrioţii Moldovei” și Partidul Regiunilor din Moldova.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata