NordNews
Avem ce spune

Partidul Nostru s-a ales cu încă patru primării

Partidul Nostru, condus de Renato Usatîi, s-a ales cu încă patru primării. În turul doi al alegerilor locale, care s-a desfășurat duminică, 3 noiembrie, candidații din partea PN au obținut fotoliu de primar în orașele Râșcani, Dondușeni, Fălești și Cantemir. În toate cele patru dueluri candidații Partidul Nostru au avut ca oponenți membrii ai PSRM.

Ivan Belciug candidat din partea Partidului Nostru a câștigat fotoliul de edil al oașului Dondușeni cu 58,79 % (1 696 de voturi). Fostul primar al orașului și candidat din partea Partidului Socialist din Republica Moldova, Ion Zloi a obținut doar 41,21 % dintre voturi.

Victorie covârșitoare la Fălești. Aici candidatul din partea PN, Severin Alexandr a obținut  70,84 % din voturi. Cu 41,69 % mai mult decât contracandidatul său socialist Mihail Nani.

 

 

Victor Bogatico a câștigat alegerile din turul II la Primăria orașului Rîșcani. Pentru el și-au dat votul 55,94 din alegători.Contracandidatul din partea PSRM, Tcaciuc Andrei a obținut 44,06% din sufragii.

 

La Cantemir a câștigat Roman Ciubaciuc cu scorul 62,64 %. În timp ce pentru soacialistul Mihaescu Iurie și-au dat votul 37,36% de alegători.

Prin urmare, Partidul Nostru în această campanie electorală a câștigat următoarele primării:

1. Bălți;

2. Glodeni;

3. Drochia;

4.Râșcani;

5. Fălești;

6. Dondușeni.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"