NordNews
Avem ce spune

Partidul Politic “ȘOR” își va anunța candidatul la funcția de Primar al municipiului Bălți

Partidul Politic “ȘOR” va prezenta marți, 17 aprilie,  la ora 11:30 candidatul  la alegerile anticipate ale primarului orașului Bălți . Anunțul va fi făcut în cadrul unui briefing pe strada Independenței nr.35.
Anterior, Partidul “ȘOR” și-a prezentat candidatul și programul preelectoral pentru participarea la alegerile anticipate din capitală. Reghina Apostolova, care a deținut anterior funcția de viceprimar al orașului Orhei, va lupta pentru postul de Primar General al municipiului Chișinău.

După anunțarea alegerilor anticipate la Chișinău, Bălți și în mai multe localități rurale, președintele partidului, Ilan ȘOR, a anunțat intenția formațiunilor politice de a participa la aceste alegeri și de a delega candidații săi. În același timp, el a exclus propria sa participare la alegeri anticipate, argumentând că este necesar să-și îndeplinească toate promisiunile în funcția de conducător al orașului Orhei.

Amintim că, în data de 15 februarie 2018, Consiliul Municipal din Bălți a acceptat cererea de demisie a lui Renato Usatîi, care era  până în acea zi  primar al orașului.
Fostul edil a plecat de la cârma primăriei după demisia viceprimarilor Igor Șeremet și Leonid Babii. Locul lor a fost ocupat de actualul primar interimar Nicolae Grigorișin și de Ghenadie Șmulischii, funcții pe care le vor exercita  până la 20 mai curent, când la Bălți vor fi organizate alegeri locale
Alegerile locale în municipiul Bălți vor avea loc pe 20 mai.
 
sursa foto: http://inprofunzime.protv.md

 
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"