NordNews
Avem ce spune

Partidul ȘOR a fost înregistrat în campania electorală. Cine se mai îndoia?

Partidul Politic ȘOR (PP ȘOR) a fost înregistrat, într-un final, în campania electorală pentru alegerile parlamentare din februarie, pe circumscripția națională. Decizia a fost luată astăzi de membrii Comisiei Electorale Centrale (CEC) cu șase voturi, scrie tv8.md.
Astfel, Partidul ȘOR este al cincilea candidat electoral pe circumscripția național. În buletinul de vot acesta va figura, cel mai probabil, sub numărul cinci, precedat de PSRM, PCRM, ACUM DA PAS și PDM, în ordine crescătoare.
În timp ce membrii Comisiei Electorale s-au întrunit în ședință, în fața instituției simpatizanții Partidului Politic ȘOR au organizat o manifestație, cerând înregistrarea partidului în cursa electorală pentru alegerile parlamentare.
Reprezentanții Partidului ȘOR au solicitat înregistrarea în cursa electorală acum aproximativ o săptămână, însă membrii CEC i-au refuzat cererea, din motiv că au fost constatate anumite neconformități la dosarul depus de formațiune.
Pe lista candidaților PP ȘOR care vor candida pe circumscripția națională se regăsesc 51 de nume. Capul listei este președintele formațiunii Ilan Șor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"