NordNews
Avem ce spune

Partidul ȘOR construiește în sate terenuri de joacă pentru copii: al doilea dat în exploatare într-o săptămână

Al doilea teren de joacă din proiectul „Un teren de joacă pentru fiecare localitate”, lansat săptămâna trecută la inițiativa liderului Partidului „ȘOR”, deputatul Ilan Șor, a fost inaugurat astăzi la Constantinovca, raionul Edineț. (P)

Astfel de terenuri de joacă vor fi construite și amenajate în fiecare localitate cu primari ai Partidului „ȘOR”, a spus Ilan Șor, într-un mesaj în care i-a felicitat pe locuitorii din Constantinovca cu ocazia inaugurării noului teren de joacă pentru copii.

Noi le-am promis oamenilor că le vom face viața mai bună și ne ținem de cuvânt. Scopul nostru este să renaștem satele Moldovei. Iar asta va fi posibil numai dacă în sate vor răsuna râsetele zglobii ale copii, a spus Ilan Șor.

Echipa Partidului „ȘOR” realizează proiecte care să țină moldovenii acasă și să oprească plecarea în masă a cetățenilor peste hotare. Un trai decent acasă, în Moldova, îl merită toți cetățenii, spune Violeta Ivanov, vicepreședinta fracțiunii parlamentare a Partidului „ȘOR”.

Partidul „ȘOR” a creat condiții bune de trai la Orhei și oamenii au apreciat efortul nostru prin a rămâne să trăiască și să muncească acasă. Noi ne dorim sincer să creăm asemenea condiții în cât mai multe localități din țară, a afirmat Violeta Ivanov.

Iar vicepreședintele Partidului „ȘOR”, Vitalie Balinschi le-a spus locuitorilor din Constantinovca că vor urma și alte proiecte frumoase.

Acesta este doar începutul. Noi avem planuri mari pentru această localitate și nu numai. Vrem ca bucuria să nu dispară niciodată de pe fețele locuitorilor, iar cei mici trebuie să fie încurajați încă de la o vârstă fragedă ca să iubească Moldova și să rămână acasă, a spus Balinschi.

Primarul de Constantinovca, Veaceslav Contorschi a adresat un mesaj emoționant de mulțumire întregii echipe a Partidului „ȘOR” pentru suportul acordat.

Mulțumim lui Ilan Șor pentru că avem, cu sprijinul lui, un teren de joacă pentru copii. Întreaga localitate este recunoscătoare pentru această realizare. Cu pași mici aducem Europa acasă, a menționat Contorschi.

Președinta organizației teritoriale Edineț a Partidului „ȘOR”, Svetlana Panciuc a spus că toate proiectele formațiunii politice urmăresc să le facă viața mai bună cetățenilor.

Oamenii se conving că proiectele Partidului „ȘOR” reies din necesitățile stringente ale cetățenilor. Proiectele urmăresc renașterea țării. De aceea, acestea sunt apreciate de oamenii, a spus Svetlana Panciuc.

Acum o săptămână, pe 23 iulie,  la inițiativa lui Ilan Șor, a fost lansat proiectul „Un teren de joacă pentru copii în fiecare localitate”. Primul teren de joacă pentru copii din cadrul acestui proiect a fost inaugurat în com. Cuhnești, raionul Glodeni. Partidul „ȘOR” derulează mai multe proiecte sociale și de infrastructură în circa o sută de localități din țară conduse de primari din partea Partidului „ȘOR”.
P.
Acest material nu reflectă politica editorială a redacției portalului de știri Nordnews.md.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"