NordNews
Avem ce spune

Partidul „ȘOR” pretinde la mai multe funcții în noul parlament. Precizările Marinei Tauber

Partidul „ȘOR” pretinde la mai multe funcții în noul parlament, printre care cea de vicepreședinte al legislativului. Declarații în acest sens au fost făcute de deputata Marina Tauber, în platoul emisiunii „Politica Nataliei Morari”, scrie NewsMaker.md

„Fracțiunea Partidului „ȘOR” trebuie să aibă dreptul la un vicespeaker, o comisie parlamentară, un vicepreședinte al unei comisii, un secretar al comisiei și un reprezentant în delegația Adunării Parlamentare a Consiliului Europei. Acestea sunt drepturile noastre, pe care noi le revindecăm”, a spus Marina Tauber.

Totodată, aceasta a precizat că continuă negocierile cu Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) în vederea partajării funcțiilor.

„Dialogul continuă. Toate detaliile le vom anunțat după încheierea dialogului. Credem că se va lua o decizie în spirit european”, a spus Tauber.

Anterior, deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Andrei Spînu a anunțat că la ședința legislativului din 29 iulie va fi ales președintele și vicepreședinții parlamentului, biroul permanent al parlamentului, dar și componența comisiilor parlamentare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata